loading...

فروشگاه لینک فایل

از دبستان تا دانشگاه ...

بازدید : 1214
سه شنبه 29 ارديبهشت 1399 زمان : 1:24

مسافرت فضایی و احتمال سکونت در سیاره دیگر، همیشه بشر را مجذوب خود کرده است. اما علی رغم همه تلسکوپ‌ها و رصدخانه‌های عالی، ما سیاره دیگری پیدا نکردیم که بتوانیم آن را خانه بنامیم. با این حال، برخی از این اجسام آسمانی که تقریباً شبیه به زمین بودن وجود دارند.

در این مقاله، به برخی از سیارات قابل سکونت که تاکنون کشف کرده ایم نگاهی بیندازیم.

Teegarden’s Star b

این سیاره در گردش ستاره Teegarden در منطقه قابل سکونت آن قرار دارد. از ژوئیه سال 2019، این منطقه قابل سکونت ترین سیاره کشف شده بر اساس شاخص شباهت زمین است که برای مقایسه چگونگی یک سیاره یا ماهواره با زمین ساخته شده است. طبق این شاخص، 95٪ شبیه زمین است.

سیاره Teegarden’s Star b قابل سکونت ترین سیاره کشف شده است

TRAPPIST-1e

این سیاره به اندازه زمین و تقریباً 40 سال نوری از ما دور است. براساس کاتالوگ زیستگاه پذیری سیاره ای، Trappist 1-e سومین سیارات غیرقابل پتانسیل قابل سکونت است که 95٪ شبیه زمین است.

Trappist 1-e سومین سیارات غیرقابل پتانسیل قابل سکونت است که 95٪ شبیه زمین است

TRAPPIST-1d

همچنین به نظر می‌رسد سیاره‌‌‌ای از TRAPPIST-1، قابل سکونت باشد. اعتقاد بر این است که این سیاره دارای دمای بسیار مشابهی با زمین است و حتی ممکن است دارای جو، اقیانوس‌ها و / یا لایه‌های یخی باشد. دانشمندان این سیاره را 89٪ شبیه زمین می‌دانند.

این سیاره دارای دمای بسیار مشابهی با زمین است

کپلر -438b

این سیاره در مدار ستاره کپلر 438 در مدار فضاپیمای کپلر ناسا کشف شد. دانشمندان حدس می‌زنند که آب مایع ممکن است در سطح این سیاره وجود داشته باشد. اما برخی از مطالعات همچنین نشان می‌دهد که این سیاره هر 100 روز یکبار از ستاره خود تابش پرقدرت دریافت می‌کند که ممکن است سیاره را غیرقابل سکونت کند. در حال حاضر، این سیاره 88٪ شبیه زمین است.

این سیاره هر 100 روز یکبار از ستاره خود تابش پرقدرت دریافت می‌کند

Proxima Centauri b

این سیاره در مدار ستاره Proxima Centauri قرار دارد که نزدیکترین ستاره همسایه خورشید است. این سیاره در منطقه قابل سکونت گردش می‌کند، که در آن شرایط صحیح سیاره‌‌‌ای و خصوصیات جوی داده می‌شود، ممکن است آب مایع روی سطح آن وجود داشته باشد. اما سکونت آن از آنجا که در منطقه جزر و مد قرار دارد مورد سوال قرار گرفته است، به این معنی که یک طرف سیاره به طور مداوم با خورشید روبرو می‌شود و طرف دیگر همواره تاریک است. تصور می‌شود زندگی در نزدیکی مرز این 2 طرف امکان پذیر است. این سیاره 87٪ از لحاظ زمین بودن مانند زمین است.

این سیاره در منطقه قابل سکونت گردش می‌کند

Kepler-442b

این سیاره، سیاره سنگی نزدیک به زمین از نظر اندازه و دما یکی از سیارات شبیه زمین شناخته شده است. این 84٪ شبیه سیاره زمین است.

این سیاره از نظر اندازه و دما یکی از سیارات شبیه زمین شناخته شده است

EPIC 201238110.02

این سیارات خارجی که اخیراً کشف شده است، تنها شخصی است که در منطقه قابل سکونت ستاره خود قرار دارد. ستاره میزبان EPIC 201238110 در حدود 522 سال نوری از ما فاصله دارد و بین صورت‌های فلکی لئو و باکره قرار دارد.

این سیاره بین صورت‌های فلکی لئو و باکره قرار دارد

Teegarden’s Star c

این سیاره در فاصله 12 سال نوری از ما قرار دارد، چهارمین سیاره نزدیکترین است که تصور می‌شود قابل سکونت باشد. به دلیل دمای آن، تصور می‌شود که آب یا یخ در سطح آن وجود داشته باشد. طبق ESI ، 68٪ شبیه زمین است.

این سیاره چهارمین سیاره نزدیکترین است که تصور می‌شود قابل سکونت باشد

گرگ 1061c

این سیاره در فاصله حدود 13.8 سال نوری از زمین قرار دارد، این پنجمین سیاره نزدیک، شناخته شده و قابل سکونت است. این ستاره سیاره‌‌‌ای توانایی 400 تا 500 میلیارد سال سوختن را دارد که تقریباً 40 تا 50 برابر بیشتر از خورشید است. این سیاره 76 درصد شبیه سیاره خانه ما است.

این سیاره 76 درصد شبیه سیاره زمین است

راس 128 ب

این نزدیکترین سیاره خارج از منظومه شمسی ما است که در اطراف یک ستاره کوتوله قرمز قرمز خاموش گردش می‌کند و به همین دلیل یکی از بهترین کاندیداها برای سکونت محسوب می‌شود. اگر سیاره دارای جو باشد، درجه حرارت ممکن است به اندازه کافی مناسب باشد تا آب مایع را روی سطح خود نگه دارد و آن را 86٪ شبیه زمین می‌کند.

این سیاره نزدیکترین سیاره خارج از منظومه شمسی ما است

آیا ما هرگز سیاره‌‌‌ای را پیدا خواهیم کرد که دقیقاً مانند زمین قابل سکونت باشد؟ و اگر این کار را انجام دهیم، آیا ما قادر خواهیم بود فناوری را توسعه دهیم تا به ما در طی مسافت‌های نجومی‌کمک کند؟

گردآوری: بخش علمی‌بیتوته

برگزاری کلاس های آموزش زبان انگلیسی | شرح تغییرات
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 30
  • بازدید کننده امروز : 18
  • باردید دیروز : 21
  • بازدید کننده دیروز : 18
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 53
  • بازدید ماه : 1454
  • بازدید سال : 48107
  • بازدید کلی : 69105
  • کدهای اختصاصی